VISIE & MANAGEMENT TEAM

Bij elke zoekopdracht leggen wij de lat hoog om te zorgen voor een shortlist van gekwalificeerde en geïnteresseerde mensen voor uw organisatie.

Neem contact op

Visie & Management

Onze commitment en visie

Get Headhunted Group wordt beschouwd als een referentiepunt in de markt van werving en selectie vanwege onze toewijding aan kwaliteit en persoonlijke aandacht. Bij elke zoekopdracht leggen wij de lat hoog om te zorgen voor een shortlist van gekwalificeerde en geïnteresseerde mensen voor uw organisatie.

We streven naar added value met uitstekende service voor kandidaat en klant op een innovatieve en intensieve manier doen wij zaken met u middels onze gepassioneerde mensen. Waar veel andere bedrijven duizenden CV’s scannen met ATS software en zogezegd als een walvis zoveel mogelijk cv’s opslokken en hopen dat de juiste kandidaat ertussen zit. Kiezen wij er juist voor om als een Dragon Fly heel specifiek en handmatig te zoeken naar de juiste kandidaten. Wij weten dat een resume niet altijd alles zegt over een kandidaat en zeker niet of deze zal passen binnen de bedrijfscultuur. Ons logo is een Dragon Fly en staat synoniem voor de meest effectieve “hunter” van het hele dierenrijk.

ONZE VISIE

Get Headhunted group zoekt niet alleen op kwaliteiten, maar vooral of een kandidaat binnen uw cultuur past

Het management team

Sinds onze oprichting in 1999 is Get Headhunted Group zich aan het evolueren en heeft zich ontwikkelen tot een toonaangevende headhunter. Die maatwerk levert in het uitvoeren van opdrachten en staat bekend als zeer effectief in het werven van personeel.

Met ruim 30 jaar ervaring en grondige kennis van nationale en internationale arbeidsmarkt beschikken wij over een unieke verzameling van kernonderzoeksdata over de steeds wisselende talentbewegingen en trends. Samen met onze eigen specialisten in de Benelux en Duitsland kunnen wij zowel nationaal alsook internationaal opdrachtgevers van dienst zijn. Maatwerk is vereist voor buiten deze regio’s.

Ons management team

Dennis Wolf
Dennis WolfManaging Partner
Talent search 89%
Placement 96%
Joost Westerhuis
Joost WesterhuisManaging partner
Talent search 97%
Placement 87%