VISIE & MANAGEMENT TEAM

Bij elke zoekopdracht leggen wij de lat hoog om te zorgen voor een shortlist van gekwalificeerde en geïnteresseerde mensen voor uw organisatie.

Neem contact op

Visie & Management

Onze toewijding aan kwaliteit en visie

Bij Get Headhunted Group streven we ernaar een toonaangevend referentiepunt te zijn in de werving- en selectiemarkt. We geloven sterk in het leveren van hoogwaardige diensten en het bieden van persoonlijke aandacht aan elke zoekopdracht. Ons doel is om een shortlist van gekwalificeerde en geïnteresseerde kandidaten te presenteren die perfect passen bij uw organisatie.

We gaan voor maximale toegevoegde waarde en bieden uitstekende service aan zowel kandidaten als klanten. Onze aanpak is innovatief en intensief, gedreven door een team van gepassioneerde professionals. In tegenstelling tot veel andere bureaus die sterk vertrouwen op ATS-software en een grote hoeveelheid cv’s verzamelen in de hoop de juiste kandidaat te vinden, hanteren wij een unieke benadering. We opereren als een “libelle”, nauwkeurig en doelgericht, om specifiek op zoek te gaan naar de juiste kandidaten. We begrijpen dat een cv alleen niet voldoende is om een volledig beeld te krijgen van een kandidaat, en dat het ook van essentieel belang is dat ze goed passen binnen uw bedrijfscultuur.

Ons logo, de “libelle”, symboliseert onze expertise en effectiviteit als de meest succesvolle ‘jager’ in het dierenrijk. We staan klaar om uw organisatie te ondersteunen bij het aantrekken van de beste talenten en het verwezenlijken van uw groeidoelstellingen.

ONZE VISIE

Get Headhunted Group zoekt niet alleen op kwaliteiten, maar vooral ook of een kandidaat binnen uw cultuur past

Het management team

Bij Get Headhunted Group hebben wij een ervaren en gedreven managementteam dat de leiding heeft over onze organisatie. Onder leiding van Dennis Wolf en Joost Westerhuis, twee vooraanstaande professionals in het vakgebied, zijn wij sinds onze oprichting in 1999 voortdurend geëvolueerd en uitgegroeid tot een toonaangevende headhunter.

Onze reputatie is gebaseerd op het leveren van maatwerk en het uitvoeren van opdrachten met uiterste efficiëntie. Met ruim 30 jaar ervaring en diepgaande kennis van zowel nationale als internationale arbeidsmarkten, beschikken wij over een unieke verzameling kernonderzoeksdata over de voortdurend veranderende talentbewegingen en trends.

Dankzij ons eigen team van specialisten in de Benelux en Duitsland zijn wij in staat om zowel nationale als internationale opdrachtgevers van dienst te zijn. Wij begrijpen dat maatwerk essentieel is, vooral wanneer het gaat om opdrachten voor buiten deze regio’s. Onze expertise en wereldwijde netwerken stellen ons in staat om aan uw specifieke behoeften te voldoen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Het managementteam van Get Headhunted Group staat klaar om uw organisatie te ondersteunen bij het vinden van de juiste talenten en het realiseren van uw strategische doelstellingen.

Management Team

Dennis Wolf
Dennis WolfManaging Partner
Talent search 89%
Placement 96%
Joost Westerhuis
Joost WesterhuisManaging Partner
Talent search 97%
Placement 87%