(°} Get headhunted Group | Over ons
6347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6347,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Over ons

En onze toegevoegde waarde

Dennis Wolf is een man die door ervaring gevormd is en mag, met 25 jaar werkzaam in deze sector, zichzelf typeren als een autoriteit op het gebied van Executive Search, Headhunting en Consultancy. Is op zijn best wanneer er zeer gespecialiseerde vastgelopen vacatures, op korte termijn ingevuld moeten worden. Met een bijna onverstoorbare focus weet hij relaties en kandidaten bij elkaar om tafel te krijgen en voelt aan wanneer de juiste stap gezet moet worden, om de invulling van de vacature te realiseren. Dennis heeft een technische achtergrond gecombineerd met ervaring vanuit het bedrijfsleven wat hem de geloofwaardigheid geeft om een stevige gesprekspartner te zijn voor CEO’s, DGA’s en HR directeuren die met gecompliceerde vraagstukken komen.

 

 

 

Kenmerken zijn o.a.: Focus; Technische achtergrond; 25 jaar management erv.; Doortastend; Nieuwsgierig; Onderzoekend; Communicatief excellent;
Specialiteiten: Expert onderhandelaar; Mediator, netwerken; Commercie; Teambuilding;
Interesse: Recruitment; Macro economie; Visionair;

 

Joost Westerhuis is een man die afkomstig is uit een internationale advocaten familie waarbij integriteit en ondernemerschap kernwaarden zijn, die vanaf jongs af aan bijgebracht zijn. Is zijn carrière begonnen bij een aantal financieel dienstverleners waarna hij terecht is gekomen bij een detacheringsbureau voor Financieel personeel als consultant. Uiteindelijk Managing Partner geworden en heeft, in samenwerking met Dennis Wolf, het samenspel van recruitment en bemiddeling succesvol vormgegeven, wat hem een autoriteit heeft gemaakt op het gebied van Recruitment. De kracht van Joost ligt in zijn serieuze, nieuwsgierige en onderzoekende werkwijze wat hem helpt bij het doen van gedegen onderzoek naar een bepaalde sector, product en/of dienst om de beste mensen in die branche te selecteren, benaderen en te interesseren om te gaan praten met onze relatie.

 

 

Kenmerken zijn o.a.: Ondernemend; Serieus; Bescheiden; Integer;
Specialiteiten: Netwerken; Werving en selectie 10+ ervaring; Internationale contacten; Teamplayer;
Interesse: Recruitment; Ondernemerschap; Nieuwe technologieën;

 

Cees de Jongh is een doorgewinterde recruiter met 12 jaar ervaring in Executive search en als HR business partner. Komt vanuit een bouwtechnische en bedrijfskundige hoek en brengt veel achtergrond en ervaring aan het team van Get Headhunted Group. Heeft een aantal buitenlandse projecten (bouw gerelateerd) op zijn naam staan in België, Frankrijk en Marokko. De kracht van Cees ligt hem in de uitstekende combinatie van technische- en vak gerelateerde HR kennis. Hij is communicatief sterk en is een goede gesprekspartner die op constructieve en creatieve wijze mensen weet te binden. 

 

 

 

 

Kenmerken zijn o.a.: Accuraat, Bedachtzaam, Bereidt zich voor, Besluitvaardig, Betrokken, Constructief, Direct, Doelgericht, Doorzetter.

 

3643

Tevreden klanten

82

Klanten 2017

280

Kandidaten 2017

5

Landen werkzaam

Wij zijn (°} Get Headhunted Group

Headhunting is part science and part art

Dennis Wolf
Managing partner

Joost Westerhuis
Managing partner