ONZE DIENSTEN

Wij hebben het zoeken en vinden van mensen naar een ander niveau getild en samen met ons innovatief recruitingapparaat weten we de volledige markt van potentiële talenten voor elke werving te bereik zowel nationaal alsook internationaal.

In dit intensieve proces zullen wij samen met u een plan van aanpak maken hoe we de beste mensen onboard kunnen krijgen voor uw moeilijk in te vullen vacature.

MOEILIJK VERVULBARE VACATURES

Moeilijk vervulbare vacature uiten zich vaak door een gebrek aan (gekwalificeerde) sollicitanten waardoor vacatures vaak langere perioden open blijven staan. De mogelijke gevolgen van moeilijk in te vullen vacatures uit zich vaak in toenemende werkdruk bij het huidige personeel.

LEES MEER

SLEUTEL POSITITIES

Een sleutel positie is een functie waarbij iemand een belangrijke, invloedrijke positie heeft midden in een organisatie waarvan andere afdelingen afhankelijk zijn. Vaak wordt hiermee directieleden, C-level executives verstaan, echter trekken wij deze cruciale posities in een breder spectrum dan alleen de topposities binnen uw organisatie.

LEES MEER

INTERNATIONALE SEARCH

Speelt u met de gedachte om een nieuwe markt te ontginnen in de Benelux of daarbuiten? Wilt u uw huidige salesteam aanvullen of zijn er internationaal sleutelposities open gekomen waarbij de invulling moeizaam verloopt? Dan bent u aan het juiste adres.

LEES MEER

INTERIM SEARCH

Heeft u als organisatie al zicht op de komende uitstroom van talent op cruciale sleutelposities? En wordt er al een plan gemaakt voor de juiste opvolgers? Belangrijke vragen die HR managers bezig houden.

LEES MEER