ONS PROCESS

Wij zoeken uitsluitend voor u, waarbij de kandidaten die we vinden exclusief aan u worden gepresenteerd. Wij zijn als kantoor onafhankelijk en zijn niet gebonden aan vaste contracten.

Neem contact op

ONS PROCESS

Beoogde doelgroep

U kunt van onze professionele diensten gebruik maken voor het vervullen van vaste posities voor verschillende bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen. Wij zijn werken secuur, intensief en doen gedegen onderzoek naar uw sector, product en/of dienst.

Voor een Headhunting traject zullen wij diep in ons netwerk zoeken naar kandidaten die niet beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Wij zijn van mening dat een goede kandidaat “gevraagd wordt” wat een andere benadering vereist dan een spontane sollicitant.

Commitment en Accountability

Wij zoeken uitsluitend voor u, waarbij de kandidaten die we vinden exclusief aan u worden gepresenteerd. Wij zijn als kantoor onafhankelijk en zijn niet gebonden aan vaste contracten.

Ondanks dat het beroep van Headhunter niet valt onder een beroepsgeheim houden wij binnen onze organisatie wel deze waarde aan. Wij zullen op discrete wijze omgaan met uw “openstaande” vacature. Alles wat besproken wordt, blijft tussen u en ons. Daardoor kunnen wij vertrouwelijk spreken over de pijnpunten van deze positie, de afdeling, het team of de situatie van uw organisatie.

ONZE VISIE

Get Headhunted Group zoekt niet alleen op kwaliteiten, maar vooral of een kandidaat binnen uw cultuur past

Werkwijze

Wij werken met een succesvol 4 ogen concept waarbij iedere kandidaat door 2 consultants gesproken wordt. Een gedegen voorstudie is hiervoor noodzakelijk om kennis, kunde en informatie op een juiste manier bij onze kandidaten te presenteren. In de opstartfase wordt er in kaart gebracht hoe de arbeidsmarkt voor deze sector en de regio eruit ziet. Samen met u bepalen wij welk specialisme en welk kennisgebied de kandidaat moet bezitten waarna wij een toegesneden wervingsprocedure in gang zetten voor de zoektocht naar een of meerdere gekwalificeerde kandidaten.

Rapportage

Na de eerste 4 weken zullen wij een evaluatie moment inplannen dat als doel heeft u te informeren over het verloop van het wervingsproces. Hierbij zullen wij u ook adviseren of er in de procedure bijgestuurd zal moet worden. Denk hier bijvoorbeeld aan de kwalificaties die er aan de functie verbonden zijn in tegenstelling tot wat wij uit de markt hebben opgemerkt.

Geschikte kandidaten worden op drie criteria bekeken namelijk technische vaardigheden, soft skills en past hij/zij binnen uw organisatie. Pas daarna worden ze bij u gepresenteerd.

Dit doen wij succesvol binnen ons werkgebied en op aanvraag daarbuiten.