International Search

Speelt u met de gedachte om een nieuwe markt te ontginnen in de Benelux of daarbuiten? Wilt u uw huidige salesteam aanvullen of zijn er internationaal, sleutelposities open gekomen waarbij de invulling moeizaam verloopt? Dan bent u aan het juiste adres.

Neem contact op

International Search

Voor wie?

De consultants van Get Headhunted Group zijn de uitgelezen personen voor bedrijven en organisaties die de ambitie hebben om hun activiteiten buiten Nederland te ontplooien. Speelt u met de gedachte om een nieuwe markt te ontginnen in de Benelux of daarbuiten? Wilt u uw huidige salesteam aanvullen of zijn er internationaal, sleutelposities open gekomen waarbij de invulling moeizaam verloopt? Dan bent u aan het juiste adres.

ONZE VISIE

Get Headhunted Group zoekt niet alleen op kwaliteiten, maar vooral ook of een kandidaat binnen uw cultuur past

Ons werkgebied

Ons werkgebied strekt zich uit over de regio’s Nederland, België en Luxemburg en in samenhang met onze buurregio Nord Rhein Westfalen. Dit gebied zien wij als een grote wereldstad met nagenoeg 30 miljoen inwoners. Nederland is als geheel een grote verstedelijkte delta (ca. 17 mio inwoners) met een sterke concurrentie op het gebied van het aantrekken van top talenten. Nederlandse steden zijn te klein om mee te doen met de grote internationale steden in de jacht naar top talent. Dus om meer gekwalificeerd personeel te kunnen werven is onze visie en focus uitgebreid naar het zogeheten TristateCity area.

Als we kijken naar de handel die Nederland drijft met onder meer onze buurregio Nord Rhein Westfahlen dan is dat bij elkaar opgeteld meer dan alle BRICS (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid Afrika) landen bij elkaar. Het jaarlijkse handelsvolume van Amsterdam-Brussel-Düsseldorf omvat bijna 150 mrd euro.

Uit onderzoek is gebleken dat dit gebied van 30 miljoen inwoners, behoord tot de meest welvarende en met de hoogst opgeleide mensen ter wereld. Het Global Talent Competitiveness rapport dat jaarlijks uitgegeven wordt staan Nederland en Luxemburg respectievelijk op nummer 8 en 10 op de wereld ranglijst. In deze Driehoeks regio bevinden zich 8 universiteiten (waarvan er 7 in de top 150 staan) plus geografische voordelen zoals 3 luchthavens, 3 zeehavens, Brussel als hoofdstad en innovatieve hubs zoals Eindhoven en Metropoolregio Rijn-Ruhr.

Waarom wij?

Juist op dit snijvlak vind u Get Headhunted Group met eigen lokale partners die op freelance basis ons bijstaan in de zoektocht naar goede kandidaten. Met 3 gesprekslocaties in Utrecht, Antwerpen en Keulen weten wij vinger aan de pols te houden op de regionale arbeidsmarkten en is ons bereik groot.

Onze consultants hebben Multilingual Skills en weten voor de meest uitdagende vacatures mensen te interesseren voor uw organisatie. Met onze lokale partners, gecoördineerd vanuit Nederland, weten wij een match te maken en u te infomeren over de cultuurverschillen en gewenning aan afstanden etc. Nederlandse wervingsbureau’s worden in onze buurlanden vaak gezien als “brutaler” en “slagvaardiger” dan de lokale bureau’s. Wij vragen juist die mensen die niet op de arbeidsmarkt beschikbaar zijn en omdat er minder mensen beschikbaar zijn moeten wij uiterst creatief zijn in het vinden en interesseren van deze kandidaten voor onze opdrachtgevers.