International Search

Speelt u met de gedachte om een nieuwe markt te ontginnen in de Benelux of daarbuiten? Wilt u uw huidige salesteam aanvullen of zijn er internationaal, sleutelposities open gekomen waarbij de invulling moeizaam verloopt? Dan bent u aan het juiste adres.

Neem contact op

International Search

Voor wie?

Bij Get Headhunted Group zijn onze consultants de ideale partners voor bedrijven en organisaties in de technologie- en industriële sector die de ambitie hebben om hun activiteiten wereldwijd uit te breiden. Of u nu overweegt om nieuwe markten te betreden in de Benelux of daarbuiten, of dat u behoefte heeft aan versterking van uw huidige verkoopteam, wij staan voor u klaar. Bovendien begrijpen we dat het invullen van cruciale internationale posities een uitdaging kan zijn, en wij bieden de expertise en ervaring om u hierbij te ondersteunen.

Onze uitgebreide kennis van de industrie- en technologische sector, gecombineerd met ons wereldwijde netwerk, stelt ons in staat om de juiste internationale talenten te vinden die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en groeistrategieën. Of het nu gaat om technische experts, ervaren managers of leidinggevenden op C-niveau, wij hebben de expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten.

Wij begrijpen dat het vinden van internationaal talent een complex proces kan zijn, waarbij culturele verschillen, taalbarrières en wettelijke vereisten een rol kunnen spelen. Daarom begeleiden wij u gedurende het gehele wervingsproces en zorgen wij voor een soepele overgang voor zowel uw organisatie als de kandidaten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen bij het vinden van internationaal talent voor uw vacatures, neem dan contact met ons op. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het realiseren van uw internationale groeidoelstellingen.

ONZE VISIE

Get Headhunted Group zoekt niet alleen op kwaliteiten, maar vooral ook of een kandidaat binnen uw cultuur past

Ons werkgebied

Ons werkgebied

Bij Get Headhunted Group richten wij ons specifiek op het vinden van internationaal talent in de industrie- en technologiesector. Ons werkgebied strekt zich uit over Nederland, België, Luxemburg en de aangrenzende regio Nord Rhein Westfalen. Samen vormen deze gebieden een bloeiende metropool met bijna 30 miljoen inwoners. Nederland als geheel is een verstedelijkte delta met sterke concurrentie om top talent aan te trekken. Nederlandse steden kunnen niet opboksen tegen grote internationale steden als het gaat om de zoektocht naar hooggekwalificeerde professionals. Daarom hebben wij onze visie en focus uitgebreid naar het TristateCity area.

Als we kijken naar de handel die Nederland drijft met onder andere Nord Rhein Westfalen, dan is dit totaalvolume groter dan dat van alle BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) samen. Het jaarlijkse handelsvolume tussen Amsterdam, Brussel en Düsseldorf bedraagt bijna 150 miljard euro.

Onderzoek heeft aangetoond dat dit gebied van 30 miljoen inwoners tot de meest welvarende behoort en een van de hoogst opgeleide bevolkingen ter wereld heeft. In het Global Talent Competitiveness, dat jaarlijks wordt gepubliceerd, staan Nederland en Luxemburg respectievelijk op de 8e en 10e plaats op de wereldranglijst. In deze driehoeksregio bevinden zich 8 universiteiten (waarvan er 7 in de top 150 staan), en profiteren we van geografische voordelen zoals 3 luchthavens, 3 zeehavens, Brussel als hoofdstad en innovatieve hubs zoals Eindhoven en de Metropoolregio Rijn-Ruhr.

Waarom wij de juiste keuze zijn?

Bij Get Headhunted Group begrijpen we de unieke uitdagingen van het vinden van internationaal talent in de industrie- en technologiesector. Onze aanpak is gebaseerd op lokale expertise en partnerschap, waardoor we een diepgaand inzicht hebben in regionale arbeidsmarkten. Met onze gesprekslocaties in Utrecht, Antwerpen en Keulen zijn we goed gepositioneerd om de vinger aan de pols te houden en een breed scala aan kandidaten te bereiken.

Onze consultants beschikken over uitstekende multilinguale vaardigheden en weten hoe ze zelfs voor de meest uitdagende vacatures interesse kunnen wekken bij potentiële kandidaten voor uw organisatie. Met behulp van onze lokale partners, gecoördineerd vanuit Nederland, kunnen we de juiste match maken en u informeren over cultuurverschillen, gewenning aan afstanden en verschillende aanpassingen die hiervoor nodig. Nederlandse wervingsbureaus worden vaak gezien als “brutaler” en “slagvaardiger” dan lokale bureaus in onze buurlanden. We richten ons juist op degenen die niet actief op de arbeidsmarkt zijn en vanwege de beperkte beschikbaarheid van gekwalificeerde kandidaten moeten we uiterst creatief zijn in het vinden en aantrekken van deze kandidaten voor onze opdrachtgevers.