Videogesprek 

Het team van Get Headhunted Group komt graag met u in contact. Een fysieke meeting is vaak een goede optie om uw vacature en de organisatie beter in kaart te brengen. Echter staat de gezondheid van u, van ons en die van uw medewerkers altijd voorop. Prefereert u liever een videogesprek dan kunnen wij deze faciliteren of wilt u deze liever in eigen beheer houden dan conformeren wij ons aan uw software.

Voor een gesprek met een consultant van de Get Headhunted Group hoeft u de deur niet meer uit. U voert het kennismakingsgesprek via video waar en wanneer het u uitkomt. Dit gesprek kunt u voeren online via de computer, laptop, tablet of smartphone. Op een locatie dat voor u passend is.
Tijdens deze meeting bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een offline afspraak.

 

Hoe veilig is een videogesprek? 

Praten over uw openstaande vacature of de bedrijfssituatie willen wij graag op een discrete wijze en in een veilige omgeving laten plaatsvinden. Alles wat besproken wordt, blijft tussen u en ons. Daardoor kunnen wij vertrouwelijk spreken over de aandachtspunten van uw positie, de afdeling, het team of de situatie van uw organisatie. Wij hechten veel waarde aan de privacy van het gesprek en daarom is het belangrijk dat dit videogesprek in een veilige omgeving plaats vindt. U ontvangt een link naar een beveiligde omgeving waar u samen met onze consultant vrijuit kunt spreken.

Wij werken met de volgende programmatuur:

Jitsi Meet 
Jitsi Meet is een gratis Amerikaanse tool van Jitsi.org dat begonnen is als een studentenproject en die nog steeds op een non profit basis hun diensten uitvoert. Deze organisatie is op dit moment wel in handen van een Amerikaans bedrijf (8×8). Er is geen software installatie of het aanmaken van een account voor nodig om het programma te activeren. Om vertrouwen te wekken is de broncode van dit programma opensource en het is Privacyvriendelijker dan veel concurrenten.

Andere bekende videogesprek tools zijn o.a.:

Skype  
Skype is  de meest bekende tool voor het aangaan van een videogesprek. Het kan gemakkelijk groepsgesprekken aan zonder in te leveren op kwaliteit. Het is mogelijk om in 1 meeting 50 mensen tegelijkertijd te hosten.

Zoom 
Is een populair Amerikaans programma dat een gratis optie biedt waar het mogelijk is om met c.a. 100 collega’s tegelijk een videogesprek kunt voeren. Echter zit hier een tijdslimiet aan vast van 45 minuten. Voor onbeperkt zakelijk gebruik kunt u een betaalde versie kopen voor 14 euro per maand. 

Microsoft Teams 
Deze tool van Microsoft ondersteund ook een videobelfunctie, die online vergaderingen kan hosten voor maximaal 250 mensen. Dit is een betaalde versie die bij de meeste organisaties gebruikt wordt. Voor 1 op 1 videogesprekken is het mogelijk om een gratis versie te installeren.